0
Etusivu >>  Lasit >>  Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä

Ryhmät

Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä
Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä [1282445]Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä
Move your mouse over image or click to enlarge
Price: €246.78  €74.03Säästä: 70%
  • Malli: 1282445
  • 5000 Kpl varastossa
  • Oakley HolbrookEmerald Iridium Polarized Lasit
  • Oakley Fives Squared Lasit Vertaile ja tilaa
  • Oakley Tailpin Polarized Lasit ilmainen palautus
  • Oakley Turbine Lasit uusin
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized Lasit Ilmaiset palautukset

Määrä

Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä_checkout
Oakley Tailpin Polarized Lasit tuotteet netistä

Käytimme kevyt ja kestävä C-5 metalliseos laittaa uusi käänne omaperäisyys erottuva varsi arkkitehtuuria, ja laser etsaus luokaamme faux linssin reuna linja, joka on sekä minimalistinen ja moderni, kun taas keväällä saranat ja ilma täynnä silikoni nenä tyynyt pitävät mukavuutta soitettujen. Valitset sitten linssin muoto Tailpin tai Tailhook, sinulla on raikas ilme, joka on sileä tyylillä, sekä varman otteen ja Unobtainium earsocks vuonna Kolmipiste Fit, joka pitää optiikka tarkka linjaus. Meidän puhdas Plutonite linssit suodattavat kaikki UV taas High Definition Optics pitää kirkkauden joka kulmasta katsottuna ja valikoima käytettävissä versioita voit valita vaihtoehtoja, kuten palkkion HDPolarized linssit suodattaa ankara häikäisyä, ja Prizm tekniikkaa, joka oleellisesti parantaa kontrastia ja näkyvyys monenlaisia ​​valaistusolosuhteissa.


Ominaisuudet:

Kehyksen väri lyijyä
Lens väri kromi iridium
Fit standardin


Tekniikka:

C 5:
Viisi metalliyhdisteet ovat tulistetun ja sulatetun tähän kestävä mutta kevyt metalliseos, joka toimii alustan Oakley Wire kehyksiä ja komponentteina muita tyylejä.

Unobtainium Korva Sukat:
Unobtainium earsocks tarjota lisää mukavuutta ja suorituskykyä. lisää pitoa hiki.

Kolme Point Fit:
Patentoitu innovaatio, joka takaa runko koskettaa vain Kuononselkä ja puolin päätä. Se pitää linssit optisessa linjassa istuvuuden joka poistaa paine pistettä yhteistä rungot että koukku korvat.

Plutonite Lens:
Yksi optisesti puhtaan käytettävien materiaalien silmälasien tänään, se maksimoi selkeyden ja iskunkestävyys kun suodattavat 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm. Ei pinnoite, UV-suoja on peräisin linssin materiaalin itse.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

Iridium:
Suunniteltu tasapainottamaan valoa ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio linssi pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideilla. Se on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi vision lähes kaikki valaistusolosuhteissa.

Oakley Tailpin Polarized Polarized on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu & triatlon varusteitasi. Oakley suosittu Finland verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti Oakley suosittu Finland:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu & triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu & triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Oakley Tailpin Polarized Polarized:n kanssa.

Kuvaus


Oakley - Lasit - Lasit

You may also like...