0
Etusivu >>  Lasit >>  Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit

Ryhmät

Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit [1282545]Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit
Move your mouse over image or click to enlarge
Price: €122.67  €36.80Säästä: 70%
  • Malli: 1282545
  • 5000 Kpl varastossa
  • Oakley Stringer Lasit tyytyväistä asiakasta
  • Oakley Madman Plasma Polarized Lasit Alennus
  • Oakley Flak 2.0 XL Lasit Parfyymit jopa
  • Oakley HolbrookEmerald Iridium Polarized Lasit
  • Oakley Cohort Lasit uusi tuote

Määrä

Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit_checkout
Oakley Crankshaft Covert Collection Matte Lasit

Fusing meidän myydyin Gascan ja Fuel Cell malleja kampi evoluution ylös lovi, kampiakseli on kuinka katu tyyli antaa lausunnon, jolla on oma muotokieli.


Ominaisuudet:

Lens Shape Standard
Kehyksen väri Polished Clear
Linssin väri Ice Iridium
Fit Standard


Tekniikka:

Plutonite Lens:
Yksi optisesti puhtaan käytettävien materiaalien silmälasien tänään, se maksimoi selkeyden ja iskunkestävyys kun suodattavat 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm. Ei pinnoite, UV-suoja on peräisin linssin materiaalin itse.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

Impact Protection:
Tukena vuosikymmenien innovaatioita, Oakley suorituskyky silmälasien tarjoaa tinkimättömän suojan nopeita ja suuren massan vaikutus. Suojaus on hyötyä ensiluokkaisista materiaaleista ja ainutlaatuinen arkkitehtuurit Oakley linssi / kehys yhdistelmiä.

UV-suoja:
Silmävamman johtuu ultraviolettivaloa sisältää kaihi, pterygium ja silmänpohjan rappeuma. Meidän Plutonite linssimateriaali suodattaa pois 100% UVA, UVB, UVC ja haitallista sinistä valoa jopa 400Nm. Suoja alkaa linssin materiaalin itse.

Kolme Point Fit:
Patentoitu innovaatio, joka takaa runko koskettaa vain Kuononselkä ja puolin päätä. Se pitää linssit optisessa linjassa istuvuuden joka poistaa paine pistettä yhteistä rungot että koukku korvat.

O Matter:
Stressinkestäviä runko materiaalia, joka kestää ääriolosuhteita, se on kevyt kestävyydestä. Hallittu joustavuus lisää iskunkestävyyttä ja samalla edistää koko päivän mukavasti kehykset tämän innovatiivisen synteettistä.

Iridium:
Suunniteltu tasapainottamaan valoa ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio linssi pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideilla. Se on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi vision lähes kaikki valaistusolosuhteissa.

Oakley Crankshaft Covert Collection Matte:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, juoksu & triatlon verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Oakley Crankshaft Covert Collection Matte. Lasit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Kuvaus


Oakley - Lasit - Lasit

You may also like...