0
Etusivu >>  Lasit >>  Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä

Ryhmät

Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä
Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä [136085186]Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä
Move your mouse over image or click to enlarge
Price: €257.31  €77.19Säästä: 70%
  • Malli: 136085186
  • 5000 Kpl varastossa
  • Oakley Flak Jacket XLJ Lasit Hintatakuu
  • Oakley Radar Ev Path Photochromic Lasit myymälä
  • Oakley Conductor 6 Lasit suuri alennus
  • Oakley Half Jacket 2.0 XL Lasit muotia
  • Oakley Evzero Path Lasit erikoistarjous

Määrä

Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä_checkout
Oakley Conductor 6 Polarized Lasit paras myyjä

TUOTE-ESITTELY
CONDUCTOR 6 polarisoitunut
Integroitu jousisaranat, patentoitu Unobtainium® earsocks ja ilmatäytteisiä silikoni nenä tyynyt tuovat mukavasti turvallinen Kolmipiste Sovita kevyt C 5 ™ metalliseos muotoilu, joka vie puhdas lähestymistavan kehittyneisyys puhtaat linjat ja klassinen Oakley tyyli. -tekniikka XYZ Optics® takaa kirkkaan selkeys jokaisessa kuvakulma, onko haluat 6 pohjan linssin kaarevuus Conductor 6 tai laajennettu ääreisnäköön johtimen 8 ja sen 8,75 pohjan linssin kaarevuus. Kaikkein optisesti puhdas linssin materiaali hyödynnetään silmälasien, Oakley Plutonite® suodattaa 100% kaikista UV saatavilla versioita voit valita vaihtoehtoja, kuten Iridium® linssipinnoite joka tasapainottaa valon läpäisyä ja HDPolarized ™ optiikka valokeilassa vähentää valtaa polarisoidut linssit planeetalla.
integroituja teknologioita
POLARIZED
Parantaa turvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä, Oakley HDPolarized linssit suodattavat 99% heijastuksia ilman sameus ja optinen vääristymä, jotka voivat tulla polarisoitunut linssit valmistettu tavanomaisilla valmistusmenetelmillä.

Pidätkö Oakley Conductor 6 Polarized tuotteesta? Käy juoksu & triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Lasittuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu & triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Lasit valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Kuvaus


Oakley - Lasit - Lasit

You may also like...